Sommar känsla

Fick helt plötsligt värsta sommar känslan i mig? Hur sjukt är itne det. Det snöar liksom ute och inte i närheten av sommaren än. Haha. MEn jag provade lite sommar klääääder, älskar det!
/ Milla




tjaba

Just nu så kollar jag på big brother, haha skit kul! Det är typ skräck vecka. Idag har jag iallfallförst varit i skolan, hade två lektioner vollyboll och matte. Efter skolan gick jag hem och bakade sockekaka hihi, har inte smakat den än faktiskt. Efter jag hade gjort det så pluggade jag lite och og det lugnt. Sedan kom mammsen hem och gjorde middag, efter det blev det träning. Ingen vidare bra träning faktiskt. Klagande och gnällande inte vad jag behövde idag. Sedan så blev det värsta snöstormen som ni kanske också har märkt? Så vi fick sluta träningen tidigare, så nu sitter jag i min säng nyduschad. Hur har eran dag varit då? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


sorry

Hejhejhej!

Har inte skrivit idag heller för att jag inte har haft tiden eller orken igen, börjar tröttna lite ... Även fast jag inte vill tröttna, kanske bara inte är min vecka den här veckan. Allt är knas och konstigt!

Men min dahg har iallfall sätt ut som så att jag började 10.10 med spanska, vi hade läxförhör och det gick så hmla bra  för mig och josefine verkligen .. haha. Men efter det åt vi lite lunch. Sedan hade vi mänk, där gjorde vi ingenting speciellt. Efter det så slutade vi för dagen, hade en jätte kort dag skönt! Då tog jag och jessie bussen ill farsta kollade lite, fick med mig lite nödvändiga saker hem. Lägger in en bild på det senare ;) Sedan kom även cornelia dit, så då tog vi en fika. Sedan efter det åkte jag hem och dom stannade kvar. Orkade inte stanna kvar där längre. När jag kom hem så städade jag lite sedan så tog jag det bara lugnt. Mammsen kom sedan hem och gjorde middag och tillslut blev det träning. Vi hade fys, och det var jobbigt! Men så jädrans skönt efteråt måste jag säga. Sedan åkte jag hem och har inte gjort så mycket. Men nu är klockan ganska mycket så ska gå och lägga mig. Ni får bilderna imorgon hinne rinte nu! ;)

/ MIILLLAA

nehep

Jag gjorde ett inlägg vid åtta tiden men det har inte kommit upp, eller kan ni se det? Men jag skrev iallfall varför jag inte har bloggat idag och det är därför att jag inte har haft tid helt enkelt. Var i skolan, sen gick jag hem fixade lite saker, sedan åkte jag på träning i spånga så ja min dag har varit lite stress. Den har iallfall inte varit på topp, vet inte vad det är med mig just nu .. Men får hoppas på bättre dagar. Sedan såg jag världens finaste leende idag! För eran information .. hehe. Men efter träningen kom Matildas pappa och hämtade oss, gdom skjutsade hem mig sedan så åt jag middag, duschade och sedan kollade jag på Big Brother. Måste bara säga att Gurkan är iallfall den roligaste personen i huset!

Men nu ska jag sluta skriva detta inlägg. Tänkte lägga in en dagens outfit, men vet inte om jag orkar. Tycker ni att det är kul eller vad man ska säga när jag gör det ellertycker ni att jag ska skippa det? Skippar nog det idag ... För den var inte så intressant ;) inte fr att mina andra är det men jaja skit samma haha.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Går inte att ladda upp bilder? Fråga mig inte varför. Men skriver mer imorgon!

Mobilblogg

Hejsan! Sitter i bilen påväg hem från träningen. Vet att jag inte har bloggat idag heller men jag har inte haft tiden till det för jag hade träning i Spånga och då måste man åka en timme innan sen går jag i skolan också :) men skriver mer om min dag senare och så blir det en dagens oufit! Puss på er/ milla

Godnatt + outfit

Hejsanhejsan!

Tänkte gå och lägga mig nu, är trött! Men kom på att jag skulle lägga in dagens outfit så jag tänke göra det nu då. Eftersom om man säger någonting måste man ju göra det också. Skriver mer imorgon som alltid. Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


?



Tror ni verkligen på dett?
Jag vill att det ska vara så, men är lite osäker på det nu.

/ Milla


Måndag

Hejhopp!

Har inte skrivt under hela dagen därför att ja jag vet faktiskt inte, har inte haft lusten till det. Men jag skriver nu! Min dag idag har iallfall varit helt okej, har varit lite trött hela dagen men nu börjar jag bli piggare känner jag. Idag har jag varit i skolan hade först matte, sean hade vi håltimme i 2 timmar, naturkunskap och till sist svenska. fter skolan gick jag hem gjorde toast, sedan kollae jag på tv. Somnade även i två timmar, så så trött var jag hihi ^^ Efter att jag hade sovit så gjorde jag chockladollar, haha fick värsta rycket! Och mumsiga blev dem. Sedan kom mamma hem och gjorde middag, det blev fiskpinnar med potatis gottgott. Sedan efter det så åkte jag och mamma och handlade massa mat, vi hade nästan ingenting hemma. Ja och nu sitter jag på mitt rum och kollar på en film, men vet inte vad den heter (typiskt mig!) Vad har ni gjort idag? :) Min outfit får ni i nästa inlägg som vanligt.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Söndag

Hejhej!
I helgen har jag gjort lagom mycket, i fredags hade jag mys kväll med Corni vi kollade film och mös lite. Igår åkte jag till Cecilia och delade min kväll med Cissi, Jessica, Natalie och Viktor. Idag har jag varit i farsta med Cissi, Jessica och Viktor. Vi var inte där så länge men köpte en smink sak, sen tog jag bussen hem packade ner lite saker och åkte till Kalle. Senare åkte jag och Kalle hem till mig och åt sen åkte vi tillbaka hem till Kalle och myste och kollade på tv. Nu ska vi bädda och gå och lägga oss.. Skriver mer i morgon pusssss
http://3.bp.blogspot.com/_va4qxTFKxnM/S7JfJNUacCI/AAAAAAAAAP0/tmeBQ0sWDuQ/s320/ROSA_H~1.JPG

Ett gott skratt förlänger livet/ Jesssie

heihei

Sitter i min säng och kollar på helens underverk, det är en film haha. Och den är välidgt bra! Ikväll har jag inte haft mycket för mig. Blev ingen johanna för vi hann inte det sen var hon hos son mamma och det går inga bussar därifrån hit på helgerna :( Så det får bli en annan gång, saknar dig! (hihi vet att du läse detta ^^) Ja men tänkte väl se klart filmen sedan blir det sova, skola imorgon!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


-

Dålig uppdatering idag jag vet! Men har inte haft lusten eller orken, och vet heller inte vad jag ska skriva om??? Sedan är det lite tråkigt att det bara är jag som skriver typ också .... Men iallfall så har jag spelat match idag, vi vann med 2-0 woho! Sedan åkte jag hem och har bara tagit det lugnt så imorgon kommer jag vara utvilad. Vad har ni gjort idag då?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Söndag

Uppe med tuppen kan man väl säga. Nej men mamma väckte mig halv tio så att jag skulle komma upp och äta frukost och hinna äta lunch innan matchen. Jag har samling klockan kvart i ett :) Så nu blir det taggtaggtagg! Ska snart gå ner oh äta lite lunch ;) Hur ser era planer ut för idag då?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Godnatt

VEt att det inte har varit så roliga inlägg idag, men hela dagen ha varit lite konstig haha. Men nu tänkte jag iallafall gå och sova i en nybäddad säng och med en tröja som luktar världens godaste killperfym, mumma! Men ni får ha en bra natt eller vad man säger. Mina planer för imorgon blir först match sedan ska jag träffa Johanna för lite filmmys innan nästa vecka börjar. Juste man ställer även om klockan i natt glöm inte det :) Man ställer bak den en timme tror jag. Sov gott!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Earth hour

Haha satt och pratade med Sara på facebook, och helt plötsligt så säger hon att det var earth hour. Så då var jag tvungen att springa runt i huset och släcka alla lampor. Så nu siter jag i mitt rum med tända ljus, super mysigt. Har faktiskt inte än satt på et film, men det får bli halv tio, eftersom att man får tända alla ljus då. Tror också jag har bestämt vilken film jag ska se :D Men det får ni veta senare! Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Bild från mitt rum nu !

Mumma

Åt nyss lite middag, det blev hembakad pizza. Mums det var gott men blev för mätt :( Inge kul alls! Snart ska jag hämta lite mys sedan sätta på en film. Men kan inte bestämma mig vilken film, någon som har ett tips på en bra film? Komentera då! Puss så länge

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



En till bild från igår på Max, haha!


Mysdag

Har bestämt mig för att ta en riktig mys kväll hemma, med massa filmer och mys. Kanske frågar oom någon ill göra mig sällis men får se. Haar iallfall duschat men inte fixat mig, inte någon stor ide om jag ändå bara ska vara hemma ;) Puss / Milla


Lördag

Hello!

Nej jag vaknade inte nu, har faktiskt vart vaken sen 10 imorse. Har stor städat mitt rum, det tog drygt 4 timmar :O Men nu är det super rent . Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Hur ser era planer ut idag/ikäll?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Suddigt

Såg nu att min bild som jag hade tagit vart mcket suddig, men släger in den ändå!



Jacka - H&M (den jag köpte igår, torsdags)
Leggings - Gina Tricot
Tunika under - Lindex
Smycken - Olika


FREDAG

Sho bloggen!

Denna dag har varit mycket lång, har hunnit med hur mycket som helst faktiskt. Böjade vid 9 imorse med specialidrot , gick hem efter dt och fixade mig och så. Sdan hade jag spanska och sista lektionen var företagsekonomi. Efter den sista lektionen satt jag och Jessie kar i skolan ett tag, hon skulle vänta på kalle så då var jag snäll och väntade med henne. Sedan gick jag hem fixade mig lite snabbt sedan tog jag tåget in till södra där jag tog bussen. Mötte upp Paulina vid hennes skola, hon skulle fixa lite saker sedan åkte vi hem. I trånkan så köpte vi med oss pizza hem  till henne där max väntade på oss. Vi åt, sedan har vi mest tagit det lite lugnt ikväll, fast det blev ändå lite kaos. Eller haha jaaaa en brottninsmatch blev det, och jag förlorade -.- Sedan nyss så kom min bror och hämtade mig och nu sitte jag här hemma och skriver. Slänger in dagens ute outfit i nästa inlägg! PUSS

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Slänger in en bild från idag, det var såhär det både slutade och började haha. Paulina och max.

Sommaar!


Gillar båda delarna!

Fast vill inte ha dom trosorna!

Gillar färgen!

Söt!

Fin men tycker det ser lite ut som underkläder..

Vilken är finast? vilken vill man ha ?

Ett gott skratt förlänger livet/ jessie


Nice

Nu är jag hemma från träningen och är nu duschad. Träningen gick väl helt okej, fick ont i min vad. Så jävla ont gjorde det. Så när vi spelade match fick jag stå i mål och visa mina målvakts skills ... Haha. Ja efter träningen kom mammsen och hämtade matilda och mig så åkte vi hem.

Juste innan träningen drog jag till farsta en sväng med mami, fick med mig en jacka hem. Men den får ni bild på imorgon. Sedan åkte jag och mamma och köpte pastasallad mumma! Haha många namn jag hade för mamma i detta inlägg. Men efter iallfall så åt vi salladen xD sedan så åkte jag på träning. Tror icke det blir något mer inlägg idag eftersom jag har massa och göra innan det bär av till sängen, så vi hörs imorgon? :) Puss.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Torsdag

AIK spelar nu så kan inte skriva så långt skriver senare hejahejaheja AIK pussssar.



http://bilderblogg.se/a/1aik1.jpg

Ett gott skratt förlänger livet/ Jessie

HAHA

Haha ja, ni kanske märker att jag sitter på youtube och kollar lite nu. Och medas jag kollade runt så hittade jag det här. Haha sjukt kul! Det är en tävling: Två personer har hörlurar på sig så att dom inte hör musiken, och sedan är det en kille som ska göra olika saker till sången så att dems andra ska förstå vilken låt det är. Haha kolla bara så förstår ni ;)
/ MILLA


Hur coolt som helst

Kolla vad min kompis hittade för spel på youtube. Ser så himla roligt ut, vill ha detta spel! Men problemet är att jag inte vet vart man köper det och vad man ska ha för typ av xbox eller playstation sak (ni fattar vad jag menar). Dessutom är det ju bra träning också!




Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Oufit a la Milla

DAGENS OUFIT komemr här:



Torsdag

Hejsan!

Kom hem från skolan för kanske en halvtimme sen.  Blev en oväntad kort dag i skolan idag. Imorse så gick jag upp halv åtta, duschade och fixade mig och allt. Sedan gick jag till skolan för att ha utvecklingssamtal, gick super bra! Sedan hade vi samhällskunskap, idrott och till sist matte. Vi skulle igentligen haft engelska också, men han skulle ha nationella prov så vi fick gå hem. Ikväll blir det träning som alla andra torsdagar. Slänger även in en bild på dagens outfiit i nästa inlägg.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Ont i halsen

Fan fan fan, nu har man fått ont i halsen också. Kul -.- Denna dag har verkligen ite varit min dag allt har varit helt blä :( Så nu ska jag snart gå och lägga  mig och sova sedan blir det skola imorgon. Ska även ha utvecklingsamtal imorgon, men det ska nog gå bra. Kanske skriver ett godnatt inlägg senare annras så skriver jag imorgon. Natti natti.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


23/3-2011

Hej idag är det exakt sju månader kvar till jag fyller. Men idag har jag inte gjort någonting nästan.. åkte till skolan gick på första lektionen men mådde jätte dåligt så tog bussen hem och gick och la mig. Vaknade och så kom min älskling och vi gjorde mat sen gick vi ner till centrum och köpte vindruvor. Nu ligger vi i min säng och lyssnar på musik kanske blir en till tur till centrum skulle köpa saft men kunde inte bestämma mig... Men skriver mer senare puuss.
ett gott skratt förlänger livet /jessie


FYS

Nu blir det fys för min del, jag ska bli stor och staaaark! Hörs efter.
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Vad ska man säga? Jag var väldigt vältränad som barn ..


-

Träning för min del blir det iallfall ikväll, har verkligen kommir igång med fotbollen nu så jag vill fortsätta så. Mamma kom nyss hem, så nu står hon i köket och lagar lite middag. Det blir bekonpasta (stavning) gott! Sedan efter mina träning så blir det duschen sen sängen för min del, är sjukt trött redan nu. Måste ta någon energidryck eller något så jag kan pigga upp mig lite.
Puss /Milla


.



Jag är inte superduper Justin Bireber fan, men jag kan säga att jag tycker att han är sjukt bra!
Funderar även på att se den nya filmen "Never say never" med honom.
Har läst bloggar som säger att filmen var jätte bra, premiären är idag så får se vad mina kompisar
som ska gå säger. Men han är så himla sööööt!

/MILLA


OC

Ligger i soffan och kollar på OC. Gud vad bra det är! Funderar att köpa boxarna för det var ju länge sedan man såg dom första avsnitten, har redan glömt bort vad som hände i början. Tycker ni det är värt att köpa boxarna? Eller är det slöseri med pengar.



/Milla


Onsdag

Hemma från skolan nu, hade ingen naturkunskap eller man fick jobba hemma. SKönt! Min dag har varit skit seg, men ändå rolig. Ja sedan har jag inte hunnit med så mycket mer än skolan, men ikvällblir det fysträning tror jag. Mår inte sådär toppen, har ont i halsen och så. Får se vad det blir.

Hare bra sålänge!
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


SOOVA

Nu tänkte jag faktiskt ta och sova, är skit trött. Ögonen håller på att stängas så det får bli så. Sovmorgon till 10.10 imorgon också! Ännu skönare. Men jag skriver mer imorgon, pussssss / MILLLA



Nanna kudden


Ett ...

... tack till Kattis som tog dom dära dyrbara 10 sekundrarna av hennes liv till att komntera inlägget
om våran header.



Hoppas det är du som skrev komentaren nu Kattis, annars skulle det vara lite pinsamt.
Och du ljug inte nu va, hahah!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Hiss eller diss?

Jag tänkte be er om eran åsikt på detta. Jag har sätt flera stycken som har hängslen, och jag tycket att det är skit snygg! Men tycker ni att tjejer passar i detta eller är det bara till för killar? Nu menar jag inte att man ska ga dem över axlarna utan ha dom hängande lite sådär "coolt". Hiss eller diss?

 

/Milla


fråga!

Ser ni våran nya header och allt? För man ser inte den i skolan och Johanna sa att deras inte heller syntes på vissa datorer. Snälla komentera om ni ser den eller inte ser den, det tar vara 10 sekunder av era liv. Pussen
/MILLA


(rubrik)

Hejsan!

Är hemma från min träning nu, gick faktiskt bra idag kände jag. Och själva träningen var också rolig om man jämför med förra veckans tisdagsträning som blev bara helt bläig. Men jag tog iallfall busen till centrum, på bussen stötte jag på en kompis vi pratade lite om fotbollen och så. Sedan så mötte jag jessie o farsta, köpte tuggumi och sedan så tog vi tåget till spånga. Därifrån prang vi till bussana, haha ni skulle ha sätt oss. För min del var det nära döden upplevelse två gånger haha :) Men det gick bra tillslut, vi tränade sen kom min mamma och hämtade oss.

Ikväll ska jag kolla på Big Brother och sedan blir det sova för min del. Är jätte trött och helt konstig i kroppe idag :( inge bra! Vill inte bli sjuk, orkar inte.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Nästa träning

Nu ska jag ta en kiwi, sedan ska jag ta bussen till trångsund och därifrån ta tåget till spånga för att träna! Ska bli kuul, eller hoppas på det iallfall. Men jag skriver senare när jag kommer hem, blir runt nio eller tio där. Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Tisdag

Hejsan!

Har precis ätit lite mellis, kom hem kanske för en halvtimme sedan :) Skoldagen idag var lite seg i början men sedan gick det snabbare. Vaknade vid 20 över 7 idag, gick upp duschade fixade mig sedan gick jag till skolan. Hade svenska, företagsekonomi, sedan skulle vi haft engelskan men det var ingen, sedan matte och sedan hade vi svenska igen. Efter skolan gick jag direkt hem, ska väl ta en powernap snart  sedan ska jag på träning!

Ett gott skratt fölänger livet./ Milla



Lite läskig blick ..... haha

Måndagen





Hej idag har jag varit jätte duktig. Har bestämt att jag ska sluta med allt onyttigt eller jag och min fina pöjkvän, han möte mig idag efter skolan så åkte vi till centrum och köpte en sak. Sen gick vi hem till mig vilade lite och sen tog vi en promenad till honom. När vi kom hit åt vi med hans föräldrar sen duschade vi sen gjorde vi lite frukt och nu ligger vi i hans soffa och kollar big brother. Men nu ska jag mysa lite, skriver imorgon pusspuss.

Ett gott skratt förlänger livet / Jessie

Sista bilderna

16e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Paulaa, hahahah rolig tjej det där.

17e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Blä inte snyggaste bilden, men ny ska vara ny.

18e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Denna söta tjej. Vi är inte så bra kompisar som vi var förr, men det får mig inte att släppa henne som vän.

/ Milla

Tröttis

Heihei!

Kom nyss hem. Då undrar ni hmm vart har hon varit? Haha nej men jag var i åkersberga en stund. Och då undrar ni vad fan jag gjorde där? Haha nej det gör ni inte men ändå, de ni det säger jag inte. Men åkte kanske vid 5 och kom hem nu. Nu tänkte jag gå och ta ett bad om jag kan pallra mitt ärsle ner men det går  säkert. Hörs senare.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


-

We fight through the hurt and we cry, we live and we learn then we try ...



/ Milla


haha ...

Som dem flesta redan vet nu så vann Erik Saade melodifestivalen. Men jag tycker själv att det var dåligt att han vann för så bra var han inte. Jag menar visst han är sjukt snygg men inte bästa sångaren jag har hört och låten var inte den bästa heller. Det är liksom en tävling om vilken låt som är bäst inte vem som är snyggast. Så jag tyckte att det var fel person som vann. Vad tycker ni, håller ni med mig eller inte? :p
Tänkte iallfall lägga in hans låt.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Finns kärleken?



Kärlek är det finaste som finns, men kan även vara det jobbigaste ...

/Milla


Tjabatjenahallå

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så ska jag lägga ut en oufit, vilket jag ska göra nu :) Så här kommer den:



Tråkig outfit!
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Måndag

Hejsan!

Kom nyss hem från skolan, helt okej dag ffaktiskt. Förutom att jag och alla andra i min klass trodde att det skulle bli en lugn vecka utan läxor. Men så blev det inte, fick två nya idag. Orkar verkligen inte! Och resten av min dag ska jag iallfall inte göra någonting, bara vara hemma och ta det lugnt. Tänkte ta ett bad senare, eftersom det inte blev igår. Hur ser eran egen dag ut då? :)

Som vanligt så lägger jag in en bild på dagens outfit i nästa inlägg, men denna outfit är inte så mycket att se. Har bara en tjocktröja och leggings på mig. Chiiilll!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Natti natti

Hejsan!

Tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig nu är super trött och så är det skola imorgon. Ska upp vid sju, men det brukar aldrig bli så ändå. Men johanna gav mig ett tips att bara gå upp när klockan ringer så är man uppe liksom. Smart, jag ska prova det imorgon. Men ni som har läst alla inlägg har ju vetat vad jag har gjort hela helgen, menn jag kan säga er en sak att den har gått aldeles för fort! Men nu ska jag sova, puss på er. Nattnatti

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Trött tjej!

<3


Älskar dig! / Jessie

helgen

Hejhej nu sitter jag och kollar big brother med Kalle, ska snart sova men jag och kalle ska snart dricka lite te (thiihhi)

Min helg
I fredags åkte jag hem va lite med kalle sen åkte jag hem till min kusin som fyllde 15. Sen åkte jag till tungelsta och träffade Natalie och Cecilia, på bussen dit träffade jag Rebecca som va på väg till hennes kompis som hade fyllt år. Sen va vi hemma hos Cecilia, Jessica och Viktor kom senare vi gjorde inget speciellt vi pratade och ahde det mysss. Ännu senare kom Kalle och Simon när dom kom somnade vi nästan direkt...

Lördags åkte vi hem jag Simon och Kalle vi åt lunch nere på grillen.. kattis kom dit också, sen åkte jag och kalle hem till mig duschade och så sen möte jag corn och vi åkte på 12 bion med Cecilia, Natalie, Viktor, Hampus och georg. Filmen va så där.. Sen tog vi natt bussen hem va i skogås runt 3 jag gick med georg och möte Kalle. När jag kom hem till Kalle somnade jag nästan direkt.

Idag.. idag har jag inte gjort mycke jag och kalle vaknade halv 2 typ.....  sen vid 5 gick vi till min mormor och åt, sen hämtade jag saker och åkte tillbaka till kalle vi duschade och nu ligger vi i hans soffa och mysssser.
Men nu ska vi göra te puuuss


låt

Gick in på en av mina vänners blogg, och då hade ena tjejen lagt upp denna låt. Så jag lyssnade och den ärrrr bra hihi! Så då tänkte jag vara en liten härmapa och också lägga upp den (a) Så här kommer den. Pussar



Ett gott skratt fölänger livet./ Milla


faan!

Jävla skit! Som nu kanske märker redan på rubriken så förlorade djurgården i förlängningen. Tyckte djurgården var mer värda vinsten efter som att dom har kommit igen med 3 raka segrar, sedan tyckte iallfall jag att dem hade mer chanser än luleå i förlängningen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, orkar inte -.- Aja.

Min mormor och morfar har iallfall åkte hem nu, mamma och pappa skjutsade dom. Själv ska jag bara ta det lugnt nu, orkar inte göra så mycket annat. Tror jag håller på att bli sjuk eller något känner mig jätte konstig i kroppen .. Får se vart det tar vägen. Hur ser eran söndags kväll ut? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Djurgården <3

2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


BILDER A LA MILLA

13e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
-

14e bilden: En bild på en tid du saknar.

Tiden då allting var så lätt.

15e bilden: En bild från i somras.


Haha!


Tjatja

Sitter just nu och kollar på hockey, men det är paus nu. Nu står det 1-1! Kooom igen nu djurgården. Min farmor och farfar har precis åkt hem och nu är det bara mormor och morfar kvar hääär. Vi åt iallfall lax med potatis och någon sås, super gott var det. Sedan till efterrätt åt vi hallonpaj med vaniljsås, MUMS på den med. Skriver ett inlägg lite senare eller snart. Ska försöka komma på något att skriva om bara. Puss på er.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


outfit a la milla

Eftersom att jag är så snäll så tänkte jag faktiskt ta min tid till att lägga in en dagens outfit. Snäll jag är, men här kommer den iallfall:



Blommigt linne - Nån affär i usa
Svart kofta - Vila
Svarta tight - Gina tricot


Hejsvejs!

Är hemma från Johanna sedan någon timme eller två tillbaka. Har iallfall fixat mig och så, för att min farmor, farfar, mormor och morfar ska komma hit och äta. Sedan händer det väl inte så mycket mer idag ... Var ju som sagt med Johanna igår, vi kollade först på filmen vi hyrde och sedan på en natt på musseet. Men ag var så himla trött så jag låg och halvsov till Johanna bestämmde sig för att vi skulle gå och lägga oss. Låg och snackade i en dryga timme sedan somnade vi. Vaknade kvart över 10, gick upp och åt frukost sedan  gick jag hem :) Hur ser eran dag ut idag? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla
En bild på mig och sprattel från mitt fotbollslag från i sommras, när vi va på gothia :)

Mobilbloggar

Hejsan! Är som nu redan vet hos jojjo :) vi har precis kollat klart på filmen vi hyrde, tror den hette switch ... Den var mycket bra, världens gulligaste pojke va med hihi :) Och nu ska vi kolla på en natt på museet, har ni sätt den? Det har jag iallfall inte gjort så det ska bli kul. Imorgon iallafall så ska min släkt komma på middag vid ett -.- så det blir ingen sovmorgon för mig tyvärr :( men nu får ha en bra kväll/natt! Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

tjaaa!

Sitter just nu hemma hos jojjsan, hon håller på att sminka sig. Seg som hon är ... haha. Men det är niiiice! Kom kanske hit för en stund sedan, har ätit lite godis sådär liksom.




Bjuder på en bild på Pooyan :):):)


BYE!

Hejdå, nu ska jag packa ihop mina saker och sedan bege mig hem till Johanna. Hon bor kanske 5 minuter härifrån så det är nära och bra. Ni får ha en bra kväll! Passar på att lägga in dagens outfit:

 

Tunika - Bokbok
Tights - Gina tricot
Linne - Gina tricot

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

...

Blev inget bad för min del, orkade inte haha. Men nu har jag iallfall duschat! Ska väl ta och börja lite smått och fixa mig. Puss så länge/ Milla


Hemma nu!

Hejsan!

Är hemma från min match nu, eller jag kom kanske hem för en timme sen? Har ätit lite lunch och så. Vi förlorade med 2-0, surt! Men det var bara en träningsmartch så ingenting att hänga huvet för. Tänkte faktiskt gå och ta mig ett bad nu och fräscha upp mig lite ... Ikväll ska jag vara med Johanna vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar väl vi på. Hur ser era planer ut för dagen? :)

Puss
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


BILDER

10e bilden: En person som du vill vara med.

Blev inte en person, utan ett helt lag. Bilden är tagen från finland där i tog hem guldet, finalen vann vi med 3-1 tror jag? En cup jag aldrig kommer glömma. Detta lag har man alltid roligt med, seriösa miner men framför allt oserösa haha.

11e bilden: En person som är snygg.

Här har vi en väldigt snygg kille, och han är dessutom hur snäll dom helst! Olala

12e bilden: En bild på dina närmaste.

En bild på jessie, mig och paulina. Dessa två tjejor är nog dom närmaste vännerna jag har just nu. Och jag är glad att ha dom vid min sida. Det är ni som får mig att orka, och får mig nästan alltid på ett bra humör.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Godnatt!

Tänkte gå och försöka sova nu, är inte så jätte trött men eftersom jag har samling klockan 9 imorgon borta i järfälla. Och måste åka hemifrån klockan kvart över 8 så känns det som en bra idé om jag ska kunna bli pigg. Taggad är jag redan!!!! Men ni får ha en super bra kväll/natt, så skriver jag mer imorgon efter matchen ;) Juste ska bara lägga in bilder också sedan kan jag sova. Men dom kommer efter detta inlägg. Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Nu

Nu blir det big brother, haha vilken fredag! Vad gör ni själva denna fredag? Är ni också hemma som lilla jag och bara tar det hur lugnt som helst? Tror inte det va .. Har sjukt mycket spring i benen :((((



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


otroligt

Tänk att det finns så "små" barn som kan sjunga såhär bra! Bler helt tom, vill ju också kunna sjunga :( haha.
Skit gulligt!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Hemskt

Min kompis la upp en låt från youtube på hennes logg. Låten är jätte bra, men den blir bara bättre när man lyssnar på texten och kollar på videon. Sorglig är den också ... Den handlar om en kille och en tjej som har varit tillsammans i 8 år och varit förlovad i två av dom åren. Dom lovade varandra att dom skulle gifta sig 2 år efter dom hade förlovat sig. Men två månader innan dom skulle giffta sig var hans flickvän med om en hemsk olycka och fick något fel i hjärnan. Trots hennes svårigheter så är han fortfarande tillsammans med henne. Tycker det är så gullig när han sjunger denna låt. Dom flesta killarna skulle nog ha lämnat tjejen, vilket är så respektlöst och dåligt.

                                                    Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


heja!

Kom igen nu djurgården, nu tar vi detta!



Som ni kanske har förstått så ska jag kolla på djurgården-luleå nu! TAGG.
Skriver lite senare, pussss!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Gud straffar mig!

Gud vill verkligen straffa mig! Bara för att jag skrev om att jag dissade vintern igår om ni har läst det?
Så ser ni vad som händer? Jo det börjar snöa idag, skit kul! Plus att det inte bara snöar utan det är kallt också, vad hände med solen? Ibland förstår jag mig inte på denna värld. Skulle inte förvåna mig och det var skinande sol imorgon.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Oufit

Nu tänkte jag lägga in en bild på dagens outfit, lite roligt faktiskt att det är samma oufit som förra fredagen. Lika kul faktiskt. Men ni får ändå nya bilder:



Tröja - Bikbok
Linne - Gina tricot
Tights - Gina tricot

Man kanske inte ser men har även på bilden på mig ett par kilklackar från skopunkten.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Fredag

Hejhopp!

Hemma nu. Var i farsta en snabbis efter jag hade slutat, som jag tog upp. Inlägget blev lite hoppigt och konstigt. Men det blir så ibland. Jag har ävenskickat in min hemtenta, hoppas man kan få g iallfall. Nu tänkte jag städa mitt rum lite, ser inte så himla kul ut kläder överallt -.- Om ni vill så kan jag lägga in en bild på min outfit från idag? :) Blir i så fall i inlägget efter om nån timme eller om 20 inuter haha, vem vet. Hur ska ni spendera eran fredag?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Moises, Lowe, Fatos, Busra, Evelyn, Jesper, jag och Johanna. Jessie tar även bilden för att nämna henne också haha ;)


HELG!

Hejhej!
Nu sitter vi på företagsekonomin, idag ska jag först till Farsta med Milla sen ska jag till min kusin som fyller 15 sen ska jag möta några kompisar från Tungelsta det ska bli trevligt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog jätte kul. Men nu ska jag hänga med på lektionen, ha en bra helg pusss

Ett gott skratt förlänger livet! / Jessie


hejhejhejhejhej

Hejsan!

Sitter just nu i skolan och har företagsekonomi. Slutar kanske klockan 3 tror jag. Då ska jag åka en sväng till farsta och köpa foundation  (stavning). Sen senare ikväll ska  jag bara vara hemma och ta det lugnt. För jag har match imorgon och det är samling klockan 9. Nästan för tidigt.

Min dag har iallfall sätt ut som så att jag började klockan halv nio med specialidrott, sedan gick jag hem och duschade och så. Sedan gick jag tillbaka till skolan och hade spanska. Och sedan hade jag lunch och nu sitter jag som sagt här. Vi håller på att röstqa fram någon person i klassen hahah!

 

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Godnatt!

Hejsan,

Tänkte gå och lägga mig nu börjar ju som sagt halv 9 imorgon ... kulkul. Nej inte precis va. Hade ju som sagt träning idag, var oväntat roligt och gick faktiskt bra! Jag ska spela topp på lördag fick jag också veta haha ... ska välbli kul. Var hur länge som helst sen jag spelade det ;) Vad har ni gjort ikväll då ? :)

Ett gott skratt förlänger livet./Milla


Hiss/Diss



Denna brun utan sol hissar jag stort! Den ger en jätte fin färg, och man blir fint brun efter första gången man tar den. Och flera har sagt till mig att jag ser brun ut osv. Bätre än att ligga i ett solarium vilket är farligt och dyrt. Denna hittar du på h&m och åhléns, det är iallfall vilka affärer jag vet att den finns på.



Hissar även min onepiece, den är så otrolig mysig och skön. Och faktiskt super snygg. Fick den i julklapp, så jag vet nte riktigt vad den kostar eller vart man kan köpa den. Men rekomenderar den gör jag verkligen.



Vintern är något jag har fått mer än nog av nu. Kan all snö bara försvinna och solen komma fram. Visst ventern är mysig i början innan julafton och på julafton och nyår. Men nu är det mars, nu ska det vara vååår!

Har nog ingenting mer jag dissar just nu :)
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Outfit

Camilla (milla) här igen, tänkte som sagt lägga ut en bild på hur jag såg ut idag!



Gul tröja - Vet inte
Svat linne - Gina Tricot
Svarta tights - Gina tricot
Ring - Linndex

Ett gott skratt förlänger livet!


fäärdig!

Hejsan!

Är äntligen klar med mig hemtenta, fattar ni känslan? Om ni inte gör det så är det hur skönt som helst, känns som allting släppte nu. Har haft det där i huvet i kanske 3 veckor nu. Yess .. Jag är iallfall hemma och tänkte kolla lite på tv. Och såklart ska jag ju köra hiss eller diss. Ska bara komma på vad jag ska dissa och vad jag ska hissa ;) Jag berättade ju om början av min dag i skolan, så kan ju berätta resten nu. Jag hade iallfall samhälle, sedan hade jag idrott där vi körde hjärt och lung räddning, efter det hade jag matte och räknade faktiskt för typ förta gången på flera år i boken (duktig tjej), och sedan hade jag engelska där gick i igenom lite naionella prov och så. Sedan gick jag hem satte mig direkt och gjorde min hemtenta så jag hade den klar. Och nu sitter jag här och skriver. Hur har eran egen dag sätt ut? ;) Slänger in dagen oufit i nästa inlägg.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



BILDER

7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Den hära tjejen Sara är nog en av dom snällsate personerna jag känner. Och har nästan alltid ett leende på läpparna. Hon är även väldigt väldigt smart ..... nja haha :) hej sara vet att du läser detta :D

8e bilden: En person du kan berätta allt för.


Den här tjejen är den personen som jag kan berätta allting för. För jag vet att hon inte är en sådan person som direkt  går och säger det till alla andra. Ett person jag litar väldigt mycket på.

9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Den här bilden påminner mig om gamla tider när allting var lätt, och alltid rolig. Fanns inte en sekund med sura miner, inte vad jag kommer ihåg iallafall. Saknar, önskar att man kunde ställa tillbaka tiden.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

-

Tjingeling!

Sitter just nu i skolan och har so, kul? Nja inte det roligaste som finns. Men man måste gå i skolan, för att lära sig saker. Gick upp vid kvart över 8 idag sköntskönt. Duschade, fixade mig  och åt lite frukost. Blev en macka och ett äpple, bättre än ingenting. Sedan vid kanske 20 över 9 gick jag till skolan. Skönt med en promenad till skolan på morgonen. Man blir rätt pigg av det. HAHA konstig jag är!

Min dag kommer iallfall se ut som så satt jag ska gå i skolan sedan hem och plugga och skriva klart hemtentan så jag slipper sitta imorogn och göra klart allting. Efter det blir det träning för min del, kulul! Har världens träningsvärk från idag har jag .. :( Stackars mig! hihi.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Slänger in en bild på mig och paulina från i sommras, saknar.

okej sista nu.

Man kan inte få allt man vill, vissa saker måste man kämpa för.

Det här är en sak jag verkligen ogillar, när folk bara tror att dom kan få vad dom vill utan att göra något. Detta kan göra mig förbannad faktiskt. Eller vad tycker ni? Om man verkligen vill ha något får man faktiskt kämpa för det och visa vad man vill ha.

Pussar, Milla


super trött (?)

Tänkte gå och lägga mig nu är super trött, konstigt nog. Jag brukar aldrig bli trött innan 12, men det går mot ljusare tider eller? JA men ni får sova så sött så skriver jag imorgon. Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Bilder

4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



Johanna och jag, bilden är tagen för länge sedan. VAr ett tag sen jag var med henne. Eller det var i fregads senast och i skolan men det var ett tag sen vi liksom var med varandra och verkligen snackade ut. Miss you.

5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


6e bilden: En person som du saknar.

Den hära snyggingen var det hur länge som helst jag såg, och jag saknar henne. Bebbu <3

Ett gott skratt förlänger livet./Milla

Oupsi a la Milla

Prtade nyss med en kompis som heter Sara som läser våran blogg, och utan att jag ens hade märkt det så hade jag skrivit att det var torsdag idag. Haha lite pinsamt sådär, men jaa det är ju onsdag som ni säket vet! Men har iallfall märkt att jag skrev liiite fel ;) Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



KNASIG

Hiss/Diss

Fick en komentar från Sara om att vi skulle köra hiss eller diss.
Så det tänkter jag göra imorgon! BRA VA? Yes.

Ett gott skratt förlänger livet/ Milla


Camilla skriver

Hejsan svejsan!

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag hade verkligen ingen tid ill det. Men kan berätta lite snabbt. Vi var iallfall i gamla stan på statsvandring och var i riksdagshuset. Det var jätte fins väder med sol och blå himmel men varmt var det inte, mina händer var helt bortdomnade. Jag trodde jag inte frös men sedan när jag kom in och tog tag i en sak så började händerna värka! Ajajaj. Ja men jag gick iallfall med Jessie, Johanna, Jesper, Evelyn, Busra, Fatos, Moises och lowe. det var faktskt kul! Vi åt äben lunch på donken, fetton. Haha nejnejnej men det var gott. Sedan åkte jag, johanna, jessie och jesper in till stan för jag skulle köpa löshår. Men det fanns inget i min färg så det blev inget så vi åkte hem. Jag kom hem åt, bytte om sedan åkte jag på träning i spånga. Ja det var min onsdag.

Min dag idag (torsdag) såg ut som så att jag började 10.10med spanska. Sedan 11.15 hade jag och jessie muntliga nationella i engelska, det gick faktiskt bra för oss (Y) Sedan hade vi långrast så jag och jessie åkte hem till kalle. Sedan åkte vi tillbaka klockan två för att ha naturkunskaps prov. De gick helt okej. Efter skolan sedan gick jag hem, åt, pluggade och sedan sååkte jag på träning. Hade fys, skit jobbigt haha! Men det är bra. Efter träning åkte jag hem och duschade och sedan nu så sitter jag här :)

Bilder från igår:
    

Kär!


I måndas fyllde Kalle år men vi hade också varit tillsammans i 5 månader.
14/09-2010
Älskar dig världens bästa Kalle.


16 mars 2011

PLUGGGGA!
Hej idag började jag tio över tio, Kalle sov här och han hade ingen Engelska så han började samtidigt som mig.. Så vi tog bussen vid tio sen hade jag spanska, men fick gå lite tidigare eftersom att jag och milla hade nationella. Men det gick bättre än väntat (yeeehe) sen hade vi ingen samhällslektion så jag och milla åkte med Kalle hem och va där sen åkte vi till skolan igen och gjorde naturprov.. KUL att min lärare säger att det är ett g-prov och sen när man kommer dit är det vg också...... Irriterad! Aja nu ska jag skriva på min Samhälls tenta skriver senare pusssar.


Sommar JA tack!
Ett gott skratt fölänger livet/ jessie

qwertyuiopå

YES PLUGGAT KLART.........ELLER ?
Nej har inte pluggat klart men ska äta duscha och så.. sen blir det tv:n från 9-11 desperate housewives börjar idag och sen är det big brother. Sen får jag väl läsa igenom naturkunskaps saken sen blir det sova. Börjar 10:10 i morgon skönt men sen är den nationella.. HJÄLP suger på engelska, men jag och milla ska göra tillsammans så hon får "hjälpa" mig haha men nu ska jag äta sen blir det duscha, tv och sova.
Hej


Ett gott skratt förlänger livet / jessie


(thihi)

Har inte skrivit på hundra år (thiihi)... har lagt allt ansvar på milla förlåt milla.
Nu sitter jag och pluggar kul.. Eller? haha har ganska mycket den här veckan faktist.

* Samhälle.. håller på med det just nu
* Natur.. Prov i morgon måste göra ikväll
* Engelska.. Nationella ska komma på 5 saker om min framtid (hmmmm)
* Mänk.. Fattar ingenting har inte ens fått någon uppgift men den ska vara inne i morgon HJÄLP!
* Matte.. Reparation värdelösssst




Igår fyllde min älskling år! vi var bara hos han firade lite han fick en tröja från D.O av mig jätte fin tycker jag. Och han såklart!


Titta vad gullig han är fin va? han har gjort den till mig thihih, ÄLSKAR DIG om du läser det här! puuuss



Saknar sommaren! vet ni hur träninig sugen jag är? SKITT men får inte träna... men det förklarar jag sen, men nu måste jag fortsätta plugga.
Ett gott skratt förlänger livet / Jessie


Tjena

GODNATT!

Tänkte vara lite snäll och skriva ett godnatt inlägg (a) Ibland kan jag faktisk vara rätt snäll! Men ja som sagt ska jag sova nu, blev lite pluggande efter allt sovande. Ni får sova helt gott, natti natti! Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Slänger in lite bilder från helgen också:

   

Snygga bilder va? Jag har märkt at jag verkligen kan bli ful på bilder, men skit samma haha :)


Första bilderna

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



Jessie, är den personen jag umgås mest med. Eftersom vi går i samma
klass så är vi med varandra varje dag, och det är skit kul!

2a bilden: En bild på dig själv.



3e bilden: En gammal bild på dig själv.



Här är en väldigt gammal bild på mig själv. Alla har ju varit fjortis någon gång,
saknar dessa tider.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Bilder

Tänkte köra en sådan här bildsak eller vad man ska kalla det. Tänkte ta 2 -3 bilder om dagen, lite tråkigt att bara ta en bild om dagen ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En gammal bild på dig själv.

4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

6e bilden: En person som du saknar.

7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

8e bilden: En person du kan berätta allt för.

9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

10e bilden: En person som du vill vara med.

11e bilden: En person som är snygg.

12e bilden: En bild på dina närmaste.

13e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

14e bilden: En bild på en tid du saknar.

15e bilden: En bild från i somras.

16e bilden: En person som alltid gör dig glad.

17e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

18e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Ett gott  skratt förlänger livet./ Milla


Fråga?!

Vad tycker ni att vi ska skriva mer om? Tror ni faktiskt tycker det är tråkigt och bara sitta och läsa om vad vi gör på dagarna. Komentera vad ni tycker så är ni super gulliga!


Plugg eller?

Kanske måste sätta mig och pugga lite, men har verkligen ingen lust med det! Har prov på no på onsdag och har inte ens börjat, icke bra! Sedan har jag engelska nationella muntliga på onsdag också men det kan man inte riktigt plugga till. Och har även min hemtenta tills på fredag och där har jag en fråga kvar. rTror jag väntar tills min mamma kommer hem, så kan hon hjälpa mig :)

Ett gott skratt förlängr livet./ Milla

Måndag

Hejsan där ute!

Vad har ni för er? Själv så vaknade jag nyss ... Ja jag vet hur det låter men jag har varit i skolan. Började vid halv 9 med att ha en svenska uppsats, man fick sitta till halv ett. Men jag blev typ klar kllockan halv 12 - 12. Då gick jag och Jessie och åt lite lunch. Gjorde klart en no uppgift, sedan gick jag hem. När jag kom hem var klockan kanske ett? Så då la jag mig i soffan och kollade på tv. Somnade direkt typ sen så vaknade jag nu. Kommer aldrig kunna somna ikväll men men ... Hue har eran dag sätt ut? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


oufit från fredagen

Tänkte lägga ut min oufit från i fredags!



Såhär såg jad då ut:

Tröja - Bik Bok
Leggings - Gina Tricot
Linne - Vet inte
Ringar - Lindex och Usa

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


trött tjej

HejHej!

Nu har jag precis sstädat klart mitt rum, känns mycket fräschare nu! Fotograferingen gick iallfall bra. Min brorsa hämtade oss efter, skjutssade hem alla. Sedan så åkte vi hem och åt lunch och kollade sedan igen på step up 3, den är så braaa :) Efter det så åkte vi upp till centrum och handlade lite  och esedan lämnade vi tillbaka filmen. Ja sen när vi kom hem så städade jag mitt rum och nu ligger jag här.

Är sjukt trött, så det kommer inte vara några problem med att somna ikväll kan jag säga. Längtar nästan redan! Ha en fortsatt trevlig dag. Puss.

Ett gott skratt förlänger livte./ Milla


Söndag

Hejsan!

Sorry att jag inte skrev när jag kom hem igår men jag hann verkligen inte. Men kan berätta li teom igår ... Som jag skrev så spelade jag match mot lidingö, vi förlorade med 4-2 -.- Men vi hade inga avbytare typ så det var ändå bra för att vara första matchen på hela året utomhus med ett helt nytt spelsystem. Efter matchen åkte jag hem kollade på när djurgården förlorade, duschade, fixade mig lite och så sedan åkte jag till paulina. Hon åt lite middag sedan GICK vi till trångsund centum hyrde film och köpte godis. Ni vet dom där step upp filmerna jag rekomenderade? De finhns en trea också såg jag igår! Den hyrde vi. Sen så hoppade vi på tåget där Mattias satt, och sedan gick vi hem till han. Hans kompis kom äve. Efter ett tag så kollade vi på filmen, den var sååå bra! Sedan vid ett åkte jag och Paulin a hem till henne. pratade lite, åt godis och seedan somnade vi.

Imore vaknade jag av att jag hade stllt klockan på 9:an eftersom paulina skulle plugga och jag skulle hem och fixa lite eftersom vi har fotografering på fotbollen idag.

Så ni får ha en bra dag så hörs vi efter! Puss
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Bjuder på en bild på en riktig pudding!

godmorgon!

Nu ska jag snart åka på match, tagga råååå! Vi ska spela borta vid lidingö. Ja men jag vaknade iallfall klockan 9 halv 10. Gick upp duschade, åt frukost och lite sådär ni vet sedan så bytte jag om. Klockan 11 ska vi hämta matilda. MEn vi hörs när jag kommer hem.

Ett gott skratt förlänger livet./  Milla


home

hejsan bloggen!

Nu är jag hemma, eller jag kanske kom hem för en halvtimme sen. Har tagit bort sminket och så nu och gjort mig redo för sängen. Som sagt så fixade jag mig lite fort såg ju ut som jag gjorde. Ja sen så kom Johanna och hennes mamma hit till mig och hämtade upp mig. Sedan skjutsade Lisa (johannas mamma) oss till christoffer (totte). Vi kom dit försökte och välja film men tillsut blev det Sunes sommar, gud var den filmen är bra! Efter den kollade vi på greace ännu en bar film. Fast den hann jag bara kolla halva av. Sedan kvart i 12 kom mamsen min och hämtade mig eftersom vi har tidig match imorgon.

Men ni får ha en bra natt nu då, så hörs vi imorgon bitti.
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


iväg

Ska snart gå och möta jojjo, vi ska till totte. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ta det lugnt tror jag :) Blir inte borta så länge eftersom ja har match imorgon. Puss / MILLA


Rekomenderar

Jag tänkte rekomendera en film som jag har sätt många gånger och som är jätte bra!
Den hter Step Up, det är en dansfilm. Men det är en film för både tjejer och killar tycker jag.



Sedan finns det också en tvåa på den filmen, och den är lika bra den.
Har också sätt den flera gånger.



Ett gott skratt förlängen livet./ Milla


FREDAG!

HEJSAN!

GLAD över att det är fredag??? JA!!! Känner lukten av tacos där nere, sedan får man se vad som händer. Kanske hittar på något kul eller bara stannar hemma. Men imogon som tur är har jag saker planerat :D ha en bra fredag!!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



tjabatjenahallå

Sorry att jag inte bloggade igår, men hade faktiskt inte tiden till det. Var först i skolan, sedan gick jag hem och satte mig och pluggade tills jag skulle på träning så det var från kanske 3 - 7 kände mig verkligen duktig. Ja sen när jag kom hem var klockan 10, så då duschade jag bara och sedan gick jag och la mig. Men jag kunde verkligen inte somna pågrund av en viss sak HAHA, så jag låg och smsade lite. Somnade kanske halv 1, 1? :)

Sedan imorse hade jag ingen sovmorgon började klockan halv 9, gick upp kanske 20 över sju. Då var jag trött kan man säga. Satte på mig idrottskläder och gick till skolan. Hade specialidrott, det är inte sån idrott att man behöver hjälp utan man räknar in sin sport (i mitt fall fotboll) i betyget. Ja efter den så gick jag hem duschade och fixade mig, sedan gick jag tillbaka till skolan för att ha spanska. Fattade ingenting men men .. Efter det hade vi företagsekonomi. Och sedan slutade vi halv 2. Men jag och jessie stannade kvar en stund i skolan och pratade och massa haha kulkul.

Sedan när jag kom hem så har jag suttit och gjort min so tenta. Har bara en fråga kvar sedan är jag klar och det är mer än en vecka kvar tills den ska vara inne, känner mig stolt. Inge mer plugg idag för min del iallfall. Nu tänkte jag ta något att äta sedan städa mitt rum som har blivit en katastrof efter denna vecka. Har verkligen inte hunnit städa, aah har panik. Nej skoja haah. Men ni får ha det bra i några timmar så hörs vi senare.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


torsdag

Hejhej, har inte skrivit på länge har haft ganska mycke och göra. Eller kanske inte jag har faktist varit med min älskade kalle sen han kom hem.. I morgon är det fredag SKÖNT! Idag har jag inte gjort något varit i skolan och sen fick jag någon chock eller något. Men nu är det bättre, sen kom min älskling och nu ska jag duscha sen ska jag och min bajskorv titta på Big brother, wiihi..

Kalle <3


Ett gott skratt förlänger livet/ Jessie


Hejjjjjj!

Nu ska jag snart åka på träning och bli stor och stark! Så jag skriver sdan när jag kommer hem det kanske  blir vid 10 för jag ska ducha och plugga och så när jag kommer hem. Men ha en bra kväll!

Ett gott skratt fölänger livet./ Milla


Onsdag

Hallå hallå!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, åt lite lunch och snart ska jag sätta mig och plugga. Kul? Men ja såklart. Min dag har faktiskt varit helt okej. Började 10.10 med spanska, fick reda på att jag fik G på mittprov. Och ni ska bara veta hur  länge sedan det var jag fik G på ett spanska prov så är hur nöjd som helst. Sedan efter det hade vi mänk och sista lektionen vart  Samhällskunskap. Vi skulle igentligen haft No också men så blev det inte :D

Har träning senare ikväll, fyys. KOmmer dö haha. Aja puss på er.
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Såä ser jag ut nu!

Trött tjej skriver

Nu är jag sjukt trött så ska gå och borsta tänderna sedan ska jag hoppa i säng och sova. Har sov morgon till 10.10 snacka om skön! Så jag får många timmars sömn inatt. Men vi hörs imorgon, puss!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Låt



Bjuder på en låt jag har fastat för.
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Happyface

Hejhej!

En glad liten Camilla här! Vet faktiskt inte varför jag är glad man ibland är man bara det :D Just nu iallfall så ligger jag i min säng och kollarpå big brother. Kom hem frå min träning kanske för en timme sedan, sedan dess har jag duschat och hunit plugga. Har gjort första frågan på min hemtenta, känner mig stolt. Så nu har jag bara två kvar och det är mer än en vecka kvar. Skönt att vara ute i god tid!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Bjuder på en väldigt normal och snygg bild på mig själv, haha ...

Tisdag

Hejsan!

Kollar lite på tv just nu är rätt så trött. Men bra några dagar kvar till helgen! Min dag idag har varit helt okej. Vaknade halv 8 gick upp och fixade mig och så sedan gick jag till skolan. Hade svenska, föreagsekonoi, engelska, matte och sista lektionen var matte igen. Sedan gick jag hm kollade lit epå tv och sen åt. Ska ta bussen om en halv timme till centrum och sedan vidare ända til spånga på träning. Skriver mer när jag kommer .

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Hejdå

Hejsan!

Snart börjar Big BRother, som jag ska kolla på och efter det blir det sova. Är väldigt trött idag ka man säga. Längtar redan till helgen.

Troligen blir detta mitt sista inlägg för dagen, så skriver jag imorgon bitti om jag hinner. Ha en bra kväll!
Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Shoosan

Sitt/ligger i sängen och väntar på mamma och pappa som är och köper det sista till mitt rum. Ska sätta fast mina sladdar och sätta upp mina högtalare! NICE.

Ett gott skratt förlänger lvet./ Milla


Godkväll!

Har precis ätit middag, det blev laxpasta en av mina favoriter faktiskt. Men det kan ju vara för att jag har namnsdag idag hehe .. Sen har mamsen köpt semlor också och pappa kom hem med lite saker, älskar mina föräldrar! Ja sen har jag även suttit och pluggat ett tag, böjade på so:n hemtentan. Gick väl helt okej, ska ta med den till skolan imrgon och kolla om det jag har gjort är på rätt väg. Så att jag inte sitter och gör hela hemtentan och sedan får IG på den. Nej tack!

Och vart har Jessie tagot vägen undrar jag? Ska väl slänga iväg ett sms. Eller nej det ska jag inte för kom precis på att hennes pojkvän Kalle har kommit hem så hon är antagligen med honom och kommer säkert inte skriva något idag. Så ni år stå ut med bara mig idag, tråkigt eller hur? ;)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Istället för dagens outft, får nu denna.


Disneyfilmer <3

Gud vad Disney filmer är bra! De bästa måste jag nog säga är lejonkunge. Påminner så mycket om när man var lite. Så himla  bra! Tror jag ska ta och ladda ner dom filmerna, måste göra det.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Första dagen i skolan efter lovet

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en för lång dag i skolan, har ångest att lovet är slut. Och man kan säga att jag bara är lite trött. Trodde jg var pigg i morse men nej när jag kom till skolan kan man säga att det vände. Men vad sk man göra, man måstte ju gå i skolan eller måste måste man inte. Men jag väljer att gå istället för att hoppa av och bara ligga hemma, socialt liv? Nej.

Jag berättade ju om min morgon imorse duktig som jag var, så kan väl lägga till det som har hänt under dagen. Jag gick till skolan hade matte, vi fick tillbaka våra matte prov fick VG. Sedan hade vi engelska, där fick vi tillbaka våra grammatiktest och jag fick 2 poäng från vg så ett VG- haha ... :) Trodde jag aldrig om mig själv. Sedan så hade vi no och sist svenska. Sedan stannade jag kanske kvar i skolan i 10-20 minuter sedan gick jag hem. Ska nog gå ner och äta lite mellis, är hungrig!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Här får ni en bild på mig från idag! Kanske kan vara snäll och lägga in dagens outfit men får se.


god morgon!

Nu är jag klar och redo för skolan, jag börjar halv 9 så det är ett tag kvar innan jag ska börja gå. Hur mår ni idag? Själv mår jag braaa, är faktiskt obanligt pigg idag, kom upp i tid vilket jag inte har gjort på länge. Men tröttheten kanske kommer senare på dagen ... Jaa eftersom det är morgon så har jag inte hunnit med så mycket att göra, däför kan jag inte skriva så mycket mer. Vi får höras efter skolan, puss på er.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Tjenixen

Just nu kollar jag på big brother. Efter det bli det sängen och sova, ska ju upp tidigt imorgon för det är ju skola. Ska typ upp 7, och jag har inte gått upp innan 12 någon dag på hela lovet. Känns inte sådär jätte bra ... Men men vad ska man göra.

Imorgon ser min dag ut som så att jag ska till skolan vet inte riktigt när jag slutar, sedan efter skolan ska jag hem och plugga HELA dagen. Och jag måste verkligen göra det, inte kul alls. Har hem tenta i so till nästa vecka, sedan har jag no prov nästa måndag, vill inte! :(

Ha en bra kväll, detta blir godnatt för mig tror jag.
Ett gott sratt förlänger livet./ Milla


Godnatt

Nu blir det Big brother sen blir det nanna kudden!
Sriver mer i morgon
Ett gott skratt förlänger livet.
Godnatt Jessie


NICE!

Hejsan hejsan!

Just nu sitter jag i min säng med min nya data skärm på vägge, det blev faktiskt skit bra! Ska snart hoppa i i duschen och fräscha upp mig lite, skolan börjar ju också imorgon mycket kul. Nja sådär. HAr inte så mycket att längta efter eftersom den jag mest umgås med i skolan (Jessie) har jag ju varit ganske mycket med på lovet också haha :) Yes, hur har erat lov sätt ut?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Här får ni en bild på hur det ser ut nu ;)

Slut på lovet

Hej då va det sista dagen på lovet. Idag är jag jätte trött milla har berättat vår dag igår så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men idag ska jag nog inte göra någonting, ska bara vara hemma och ta det lugnt och ikväll är det solsidan och big brother så det blir väl tvn.. Men i morgon kommer min älskling hem, har saknat honom jätte mycke. Men nu ska jag duscha. Ett gott skratt förlänger livet/ jessie

I väntan på pappsen

Just nu så väntar jag på pappa, när han kommer hem ska vi sätta upp min dataskärm. Har precis städat klart rummer, gick rätt så snabbt faktiskt. Ja sen gör jag innte så mycket mer.

Har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva om mer än vad jag gör om dagarna. Vad tycker ni? Skriv en komentar, skulle bli jätte glad då :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Söndag!

Hejsan!

Kom nyss hem efter att ha övningskört med mamma, haha ja det gick bra! Ska snart börja städa mitt rum och fixa lite. Har köpt lite nya saker till rummet. Men tänkte först berätta om min helg eftersom jag inte har haft tid att skriva alls nästan, förlåt för det.

Min fredag såg ut som så att jag vaknade klockan 12, det kanske jag redan har skrivit? Ja sedan så var jag bara hemma och fixade och tog det lugnt. Sedan så började jag fixa mig inför kvällen. Min kväll bestod av att min familj var hemma hos en annan familj, det var faktiskt mycket trevligt. Såg Dear John, världens bästa film. Och även sorglig, grät många gånger. Sen åkte vi hem vid 1 halv 2. Då gick jag och la mig men somnade kanske vid halv 3.



Min lördag såg ut som så att mamma väckte mig 9 för jag var tvungen att åka till farsta och köpa present till Paulina som skulle ha tjejmiddag på kvällen eftersom hon fyllde år. Så jag och mamma åkte dit, sen så skulle jag spela matcher med a-laget. Så då hämtade vi upp Karin som även skulle spela. Sedan åkte vi till IP där det var samling. Första matchen vann  vi med 1-0 mot Hässelby, sedan så åkte vi till Järfälla för att möta Viksjö som vi vann med 2-1 mot. Efter det så blev det hur stressigt som helst. Vi åkte och släppte av två spelare från laget sedan åkte vi och hämtade Jessie som också skulle till Paulina. Vi åkte hem til mig, jag duschade på 2-3 minuter. Sedan så fixade jag mig och sedan skjutsade mamma upp oss till Paulina. Vi kom dit kanske vid 20 i åtta. När vi kom dit så åt vi lite, dom andra hade redan ätit. Sedan så bestod kvällen av massa snack och så. Ibörjan var det lite sådär men sedan blev det trevligt. Ja sen skulle vi vidare men det sket sig så jag och Jessie gick hem till henne och var hemma typ vid halv ett. Då åt vi lite godis och la oss i soffan och kollade på heroes. Sedan gick vi och la oss vid 2 - halv 3. Ja det var min lördag.



Och idag (söndag) så vaknade jag av att mamma ringde och väkte mig 11, men somnade om sedan vid 12 ringde hon igen då kom hon och hämtade mig för jag hade ganska mycket att göra idag. När jag kom hem så åt jag lite frukost, sedan så kollade jag och min bror på hur vi skulle sätta upp min dataskärm på väggen och sedan åkte jag och mamma och övningskörde. Så nu har jag lite mer jag ska göra. Så jag skriver lite senare.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Fredag/Lördag

Igår va jag med cornelia och vi åkte på en lyckad lokal fest enligt mig och henne. Först va det lite segt men sen blev det jätte kul. Träffade alla möjliga trevliga människor där mycketmycket trevlig måste jag säga. Vi kom hem runt tre halv fyra någonting tog något och åt sen blev det sängen... Idag vaknade vi ganska tidigt gick upp nu gör vi inget speciellt snart ska jag ta och gå hem fixa lite och möta min mor, ska på tjej middag ikväll hos lilla Paulina som fyller 17! GRATTIS PAULINA... Men nu ska jag gå pusssssssss

Bilder för precis ett år sen!







Ett gott skratt förlänger livet/ jessie

Fredagkväll

Hinner inte skriva/berätta om min dag/kväll. Men kan skriva att min kväll delas med Cornelia, Sriver mer i morgon pusss.

Innan vi färgade brunt!


Ett gott skratt förlänger livet. / Jessssie

Bakar!



Ett gott skratt förlänger livet, Puss Jessie
MUUUUUMS!

då va det fredag

Ja efter träningen igår så åkte jag hem till mina kusiner igen och sov där. Vaknade runt 11 och nu är jag fortfarande hos Mina kusiner, nu kom Matilda som ni såg på bilden i inlägget innan som jag gjorde. Nu sitter vi och lyssnar på musik, ikväll ska jag troligen träffa mattias vet inte vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Skriver lite senare.

SÖT VA ?



Ett gott skratt förlänger livet / jessie


Dagens fråga



Jag kan tycka både ja eller nej.
Om det var flera år (2-3) sedan dem höll på eller var tillsammans kan jag tycka det är okej.
Om inte dem skiljdes som ovänner, killen kanske sa massa onödiga dumma saker eller om det inte
var ens kompis första kärlek. Då kan jag tycka att det inte är okej.

Men om dom skiljdes som kompisar och kompisen inte har några problem med att man håller på med
dens ex, så antar jag att det är lugnt. För om kompisen inte tycker det så borde den säga det, när
man frågar och inte bara struntar i kompisen.

Alla tycker olika och det kan vara svårt, men det första jag skulle göra är att prata med kompisen.
Men jag skulle heller inte ens börja hålla på med killen om jag visste hur dem hade skiljts åt. För
då är det nästan som att man inte bryr sig om vad han gjorde mot  kompisen.

Vad tycker ni?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Fredag

Hejhej!

Vaknade nyss, sitter och äter lite frukost och kollar på desperata hemmafruar som precis tog slut. Sedan har jag inte hunnit med så mycket mer. Min dag består av att jag kanske ska träffa Sara vet inte än. Eftersom jag ska bort ikväll så kanske inte det går med tanke på  att hon inte bor så nära. Vi hade igentligen bestämt att vi skulle åka till stan och sedan gå på bio ikväll. Men dom panerna sprack när jag skulle bort med familjen. Men får se hur jag gör. Hur ser eran egen dag ut?

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Bjuder på en bild från arlanda flygplats donken (i sommras)

Blogg från mobilen

Nu tänkte jag ta och gå och lägga mig. Börjar bli trött vilket är mycket bra! Men jag skriver när jag vaknar. Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Hello

Just nu sitter jag i min säng och kollar på tv. Har precis ätit lite mat, man blir hungrig av träning. Ja jag har iallfall som ni redan vet varit på träning. Det var sjukt halt så det gick typ inte att springa och halka gjorde man (matilda, haha typiskt) Ja sedan efter träningen så ringde Paulina och vi bestämde lite inför lördagen. Hon fyller ju liksom år då! Sedan blev vi hämtade av Matildas pappa som skjutsade hem oss. När jag kom hem kollade jag på Big Brother, och i pausen så körde jag världens snabbaste dusch på 2-3 minuter så det var fortfarande reklam när jag kom ut, fett bra jag är! Ja sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Ska plocka undan lite i mitt rum och sedan sätta på en film. Någon som har något förslag? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Rolig video



Haha kolla på den hära videon! Så himla rooolig, hahahaaha!

Verkligen, ett gott skratt förlänger livet!./Milla

Dagens shopping



En superskön tröja från Bik Bok, 299 kr



En söt tunika från Bik Bok, 299 kr



Eftersom jag handlade för över 500 på Bik Bok så fick jag en liten goddie bag och den innehöll detta -.- Blev lite besviken faktiskt. Det ända jag ville ha var solglasögonen längst bak.



En brun utan sol för 175 kr, rekomenderar den.
Sedan puder, vet inte vad den kostade faktiskt.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Hemma

Nu är jag hemma efter en dag med shopping i farsta med Paulina. Hittade faktiskt lite saker! Men dom visar jag i nästa inlägg.

Jag tog iallfall bussen till Farsta och Paulina hoppade på påvägen. Vi åkte till farsta gick runt lite, snackade om allt mellan himmel och jord. Så skönt att bara prata ut sig, och med henne kan jag verkligen prata om allt med. Sedan så tog vi bussen hem till Paulina. Svinkallt och gå för vi båda hade skinjacka på oss för det var så varmt på dagen. När vi kom hem till Paulina tog vi det bara lugnt, gjorde inte så mycket. Sedan kom mamma och hämtade mig där och nu är jag hemma och gör inte så mycket. Rätt så trött faktiskt.

Ikväll blir det träning, klockan halv åtta till tio. Kul kul! Nej inte så jätte kul med träning sent på kvällen. Och också är det lov så man kan inte direkt göra något efter. Eller jo om man skyndar sig men vem gillar att stressa? Inte jag iallfall.

Hur ser eran kväll ut?



Såhär ser jag då ut nu, happyface!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Kan det bli måndag (?)




Okej det är lov skönt.. Men på måndag kommer min älskling hem!
Saknar honom sjuk mycket, så nu vill att det ska bli måndag så han kommer hem.
Kalle <3



Ett gott skratt förlänger livet/ Jessie


(?)

Hej jag kan börja med och berätta lite om min kväll igår. Jag träffade Melina och vi åkte hem till henne åt och bestämde att vi skulle träffa Simon sen blev det lite strull.. Men till slut årdnade sig allt och vi va hemma hos Jesper. Simon kom också ett tag men skulle sedan till en annan kompis. Vi stannade hos Jesper till ungefär halv 3 sen gick jag och Melina hem och sov, va otroligt trötta....
Idag vaknade jag vid halv 12 gick och mötte min kusin medans Melina låg kvar och sov. Melina åkte hem och jag och min kusin åt lunch sen tog vi en promenad hem till henne, så nu sitter vi i hennes rum och lyssnar på musik.

Ikväll blir det träning UTOMHUS jippi....




Här är en bild på Matilda och min kusin Kia.

Ett gott skratt förlänger livet / Jessie

Hejdå

Nu är jag färdig fixad och klar för att åka till farsta. Blev till och med klar innan Paulina idag, tummen upp för mig. Ja men jag kommer iallfall vara i farsta i några timmar så jag skriver sedan när jag kommer hem och lägger in bilder på det jag har köpt om jag hittar något såklart ;) Ha en underbar dag!

Såhär ser jag ut idag:





Ett gott skratt förlänger livet./ Mlla

Godmorgon!

Nu är jag vaken och har precis ätit frukost. Gick inte sådär jätte bra att gå upp tidigt imorse så jag vaknade halv 12. Och hoppade direkt upp ur sängen och hoppade in i duschen. Nu ska jag bara fixa mig sedan ta bussen och möta Paulina och åka till farsta en sväng. Ett måste jag ska köpa idag är smink. Ja sen måste också köpa något att ha på mig imorgon men det är inte lika viktigt. Hur ser eran dag ut? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Jag och sötnosen Paulina


Trött!

Är hemma hos Jesper med Melina och Markus skriver i morgon är för trött för att skriva.



Gammal bild på Danne, Mig, Jesper, Markus och Melina

Ett gott skratt förlänger livet godnatt jessie


Trött(?)

Helt plötsligt blev jag skit trött, så jag tror det blir ett godnatt för mig. Så att man också kommer upp i normal tid imorgon, och inte sover bort hela dagarna som jag nu har gjort halva lovet.

Min morgon dag ser ut som så att jag ska åka och shoppa med lilla Paulina, wie hon har kommit hem nu! Sedan ska jag inte göra så mycket mer. Och senare på kvällen är det träning UTOMHUS! Brrrr.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


BB

Hejsan!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Big Brother. Haha Gurkan, så rolig kille! Tur att det kom in några nya i huset nu. Började bli lite tråkigt när folk gick ut ur huset. Liksom varför ens söka till pogrammet då? Och sedan tycker jag att det är så tråkigt och barnsligt när de ska sitta och hota med att dom ska gå ut huset om dom inte får det ellr gör det. Då behöver man ens inte söka till pogrammet?

Haha där blev jag lite gnällig menmen ... Skriver efter!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Rubrik(?)

Godkväll!

Nu har jag precus ätit lite middag, korv och spagetti. Inte min favorit men det funkar. Ja så nu ska jag fixa mig lite och sedan se vad jag göra. Är inte så jätte på att göra något, men kom igen nu det är ju lov säger jag till mig själv haha. Ska se om jag lyckas övertala mig själv. Hur ser eran kväll ut? :)

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Klart!

Nu har jag städat mitt rum, det tog ett tag kan man säga. Det vra fullt med saker över hela golvet, sängen behövdes bäddas om och sedan damsög jag. Duktig tjej!

Nu tänkte jag ta en huvudvärkstablett och hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Planerna för ikväll blir nog att bara vara hemma och ta det lugnt så jag kan vila upp mig lite. Ingen Johanna alltså men får se hur jag känner senare ikväll, natten är ung!

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Här kommer också lite bilder på ett nystädat.

 

Onsdag

Hejsan bloggen!

Nu håller jag på att städa mitt rum för det såg ut som jag vet inte vad när jag kom hem. Sedan har jag även ätit lunch och kollat lite på tv. Jessie berättade om våran gårdag så jag kan då inte skriva så mycket, för det är ju tråkigt att läsa samma sak liksom.

Ja, idag ska jag vara med Johanna tror jag. Vet inte riktigt om jag orkar ät helt slut i kroppen och har heller igen lust att göra något. Har gjort saker verje dag de senaste dagarna. Så det skulle vara rätt skönt att bara vara hemma och fixa. Så att man inte 'är helt slut till helgen ... Vad ska ni göra idag då?

Puss

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Blogga på mobilen.

Hej då har vi vaknat ätit och nu ska jag ta och röra mig mot duschen och milla ska åka hem. Kvällen igår va rolig att få träffa alla dom va jätte kul melina, alice och alexandra åkte hem lite senare än 1 men jag och milla stannade hos markus till halv 3 tror jag klockan blev. Idag vaknade jag av att melina ringde mig och frågade om jag skulle med och träna, men eftersom att hon väckte mig så skulle det bli för stressigt så det blev ingen träning idag men ska träffa melina senare hon skulle in till stan först och fixa något men sen ska jag träffa henne. Men nu ska jag gå och duscha skriver mer sen. Ett gott skratt förlänger livet, puss jessie

Godkväll

Hej! jag och milla sitter nu hemma hos Markus med Jesper, Melina, Alice och Alexandra vi har jätte mysigt här men skriver mer senare eller i morgon måste gå pusss godnatt.


Slänger in en snygg bild på vår vän markus.

Ett gott skratt förlänger livet/ millaochjessie

Bye

Nu tar jag bussen till Jessie, tar kemeran med mig om jag kommer ihåg att ta bilder. Skriver senare ikväll när jag kommer hem. Puss hej

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla



Såhär ser jag ut idag!


Godmorgon!

Hejsan!

Sitter just nu och äter frukost, så skönt att ha lov!  Och Jessie ringde nyss så jag ska försöka skynda mig sedan ska jag packa mina fotbollssaker och sedan åka till henne. Vi ska på träning klockan halv 6 så det förstör typ hela dagen. Men får se vad vi hittar på :) Vad ska ni göra idag då ?



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Woho!

Godmorgon nu har jag och Corn precis ätit frukost jag ska snart börja röra mig hemmåt.
Igår blev en lite annorlunda kväll orkar inte ta det så tar det lite kort. Jag och Corn skulle träffa Melina, Julia och Amanda men istället mötte vi Markus och vi gick till en fest och där träffade vi Melina, Julia och Amanda. Markus gick efter en kvart.. men vi va kvar i typ en timme sen blev det lite krångel så efter det stack vi.

Idag blir det nog inte mycke gjort ska åka på träning vi åker ungefär halv 6 är hemma vid 9... tar en timme dit drygt.

Lite gammla bilder på mig och corn



Ett gott skartt förlänger livet/ jessie


Härlig kväll... eller?

Hemma hos corn nu dax oxh sova!
Skriver om min kväll i morgon Godnatt.


Ett gott skratt förlänger livet. pusss Jessie


Milla a la ipad

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och sätt på en film. Skriver imorgon sedan när jag vaknar. Ha en super bra natt! Puss Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

RSS 2.0