nanana

Rastlösa lilla milla här nu! Har verkligen ingenting att göra och det är inte sådär jätte kul. Men får väl hitta på något som kanske gör mig lite mindre rastlös iallfall. Ha en toppen kväll!


Bilden får mig iallfall på lite bättre humör!

./ Milla


Saknar dig



Saknar min älskling som nu är utomlands och myser medans jag är kvar här i kalla sverige. Önskar han var här hemma med mig.. Men hoppas han har det bra i värmen, pusssssssss/ jessie
Älskar dig kalle! <3

Måndag..

Hej, milla har berättat en stor del av vår dag, men efter vi varit i farsta gick jag hem åt lite och sen åkte jag ner till cornelia. Nu sitter vi här hos henne och väntar på att melina och amanda ska komma för att vi sedan ska kunna hitta på något vi får se vad det blir. Skriver kanske ett snabbt inlägg innan vi sticker ut.

Kastar in en gammal bild på mig och min snygga vän cornelia.
 


Ett gott skratt förlänger livet puss / jessie


Big Brother

Nu blir det Big Brother med min broder. Skriver mer senare! Puss
Slänger in en bild också.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla

Shopping

Så nu har jag laddat upp bilden på det jag köpte idag.

Bh - H&M 99 kr
Tröja - H&M 99 kr



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


20:29

Kom precis hem ... Blev en väldigt lång dag idag trots att vi vaknade rätt så sent. Men vi fixade iallfall oss sedan så gick vi till bussen. Men när vi kom dit så hade jag skit ont i magen så Jessie hoppade på bussen och jag gick hem igen. När jag kom hem så gick jag och vilade lite sen kanske två timmar senare så mådde jag mycket bättre och smsade Jessie och frågade om dem fortfarande var kvar i farsta vilket dom var. Så jag fixade mig lite sent så tog jag bussen dit.

Där mötte jag Jessie och Kattis, men Kattis gick nästan precis när jag kom för hon ville inte vara med mig buhu .. Nej men dem hade som sagt varit där ett tag och hon skulle till en kompis. När hon hade gått så gick jag och Jessie runt och kollade. Hittade två saker som jag lägger in på bild i nästa inlägg. Ja sen efter vi hade gått där och farsta skulle stänga så tog Jag och Jessie bussen hem. Hon till sig och jag till mig. Sedan när jag var påväg hem så ringade mamma som skulle handla så hon och pappa hämtade upp mig och jag följde med och handlade. Och nu sitter jag här hemma och funderar vad jag ska göra ikväll. Finns det något roligt att göra en måndag?

Tänkte lägga in en bild på min Outfit för dagen också ;)
Så här kommer den:


Leggings - Gina tricot
Tunika - Lindex
Svart linne - Gina tricot

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Hejdå

Nu åker jag till farsta med Jessie, Kattis och Cornelia. Vi ska kolla runt lite shoppa lite ni vet hehe .. :) Ja sen senare ikväll ska jag bara vara hemma för jag har en otrolig mensvärk om ni ville veta, kan knappt stå upp! Tar med kameran så lägger in bilder senare om jag inte glömmer att ta.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Kattis!




Första dagen på lovet!

Hejhopp!

Nu har vi vaknat, och jag har precis duschat. När Jessie har duschat klart ska vi gå ner och äta frukost. Sedan ska vi fixa oss och sen sticker vi till farsta för att shoppa. Vad ska ni göra idag? :)

Skriver ett inlägg innan vi sticker om jag hinner.



Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Lever!



Fin va?
Vad säger man jo ett gott skratt förlänger livet... haha godnatt
/Jessie


Snark

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig, vet inte vart Jessie är hon försvann kanske död vad vet jag? Aja hon kanske slänger in ett meddelande senare om hon börjar leva igen. Men ni får ha en mysig natt ensam eller om ni har sällskap vad vet jag :)



Ett gott skratt förlänger livet./Milla


Vad har jag på mig idag?

Ja jag tänkte visa hur jag har sätt ut under den här dagen :) Så här kommer lite bilder.

Oufit:



Jag kan kortfatta min oufit rätt snabbt, för allt är från gina tricot haha :)

Facelook:



Ett gott skratt förlänger livet./Milla


Hejsvejs!

Som  sagt just nu är jag med Jessie, vi kollar på en film. Jag har precis städat dem flesta lådorna i mitt rum. Så nu är nästan allt snyggt och prydligt. Ska fortsätta lite mer imorgon också ... Ja sen gör vi inte så mycket mer. Kan ju berätta lite om min dag då :)

Jag vaknade klockan halv 12 hos Johanna. Vi gick upp och åt frukost och kollade på spy kidz 2 haha ... Ja sen pakade jag ihop mina saker och mamma kom och hämtade mig. Hon släppte av mig hemma sedan åkte hon och handlade. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket tog det mest lugnt. Sedan hoppade jag in i duschen och fixade mig. Åt lite lunch och sedan så skjutsade mamma mig till Jessie. Hon var hon sin kusin som fyllde år och där träffade jag även på Matttias :) Ja sen skjutsade hennes pappa hem Mattias och hans brorsa, och sedan åkte vi och åt lite middag. Efter det så åkte vi hem en snabbis till Jessie för  hon skulle hämta saker och sedan åkte vi vidare hem till mig. Vi kollade på solsida, time out och sedan big brother. Efter det så har vi inte gjort så mycket, eller jag har ju städat som jag nyss skrev så yes.

Ett gott skratt förlänger livet./ Milla


Söndag

Ja då var det söndag, men inte har man ångest idag för nu har man en veckas härligt lov... Skönt känner att jag behövde en lite paus från skolan.  
Idag har varit en ganska skön dag, dagen började med att jag åkte ut och åt frukost med pappa.  Sen var det bara att åka vidare min kusin fyllde år så åkte till henne och firade henne någon timme. Sen kom milla och vi bestämde oss för att sova hos henne och titta på solsidan och big brother. Nu sitter jag här i millas säng och tittar på fred flinta och milla har fått för sig att städa på kvällarna är mycket roligare..? fattar ingenting men så är det enligt milla haha. Men nu ska jag kolla film skriver mer imorgon. Puuss

Ett gott skratt förlänger livet


Bild på mig och milla i sommras.


Första inlägget

Tjaba allaihoppa!

Camilla (Milla) och Jessie här. Det är vi två som kommer att skriva i denna blogg. Och det kommer skrivas om allt mellan himmel och jord kan man väl säga. Vi båda har haft bloggar innan, men det var ett tag sen. Så nu tänkte vi börja igen. KULKUL tycker vi!

Ett gott skratt förlänger livet!


RSS 2.0